Bakel
Bakel PURE ACT OIL Gezichtsreiniging 150 ml

PURE ACT OIL

€50

Voor alle huidtypes

PURE ACT OIL verwijdert op efficiënte wijze make-up en onzuiverheden, en voedt de huid tegelijkertijd met stoffen die de conditie van uw huid verbeteren.

Stap 1 – Breng een kleine dosis PURE ACT OIL aan op een vochtig wattenschijfje en strijk daarmee voorzichtig over het gezicht tot alle make-up en onzuiverheden zijn verdwenen. Deze olie kan ook worden gebruikt om de huid rondom de ogen te reinigen.

Stap 2: Rond de behandeling af met ENERGY GEL, voor alle huidtypes.

PURE ACT OIL is een melange van natuurlijke oliën die op milde wijze make-up en onzuiverheden verwijderen zonder de fysiologische pH van de huid en het beschermingssysteem van de epidermis aan te tasten. Deze reinigende olie heeft geen negatieve invloed op de natuurlijke vochtigheidsfactor, een door onze huid geproduceerde emulsie waarvan de werking kan worden aangetast door de surfactanten in traditionele reinigingsproducten. Dankzij de plantaardige oliën en de vitamines E en A reinigt dit product de huid niet alleen, maar bestrijdt het tegelijkertijd de tekenen van het ouder worden.

Bevat geen : parfum, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, petroleumderivaten, siliconen, alcohol, PEG, PPG. Bakel is tegen dierproeven

Bakel Cosmetic gebruikt: 100% ACTIEVE BESTANDDELEN – 0% OVERBODIGE STOFFEN

Productbeschrijving

Bakel Cosmetic