Bakel
P-LIPIC 50 ml – Herstellende Formule

PLipic
BAKELSERUMS

€148

Verbeter uw huidverzorgingsroutine met effectieve serums.

P-LIPIC Herstellende formule

Een unieke, 100% actieve formule die de conditie van de huid al na enkele behandelingen zichtbaar verbetert. Door de innovatieve textuur en samenstelling wordt het product onmiddellijk door de huid opgenomen. De formule bevat fosfolipiden, de belangrijkste bouwstenen van het celmembraan. Deze stoffen spelen een cruciale rol bij de vertraging van het verouderingsproces. Ze voeden, hydrateren en verzachten de huid en hebben bovendien een antioxiderende werking. Het effect wordt versterkt door de aanwezigheid van trehalose, een stof die het celmembraan beschermt tegen schadelijke invloeden. Het hyaluronzuur bevordert de hydratatie en maakt de huid elastischer en steviger. Geschikt voor het hele gezicht, inclusief het gebied rondom de ogen.

Gebruik: Breng een dunne laag P-LIPIC aan op het gezicht en de nek, rond de ogen en om de lippen. P-LIPIC kan ook worden gebruikt na behandeling met een van de BAKEL- gezichtsfluids. Ideaal voor de zeer gevoelige huid.

Tip : om de huid tegen toxines, vervuiling en aanvallen van buitenaf te beschermen brengt u P-LIPIC op voordat u uw make-up opbrengt. De huid ziet er stevig en fris uit en de make-up blijft langer zitten. Tevens zeer geschikt als een primer voor fixatie of fresh-up van uw make-up of als aftershave verzorging voor mannen.

Bevat geen : parfum, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, petroleumderivaten, siliconen, alcohol, PEG, PPG. Bakel is tegen dierproeven

Bakel Cosmetic gebruikt: 100% ACTIEVE BESTANDDELEN – 0% OVERBODIGE STOFFEN

Productbeschrijving

Bakel Cosmetic