Bakel
NUTRIFILL 50 ml – voedende 24H crème voor de droge huid

nutrifill

€137

NUTRIFILL is geformuleerd met een mix van de beste Baobab Oil, Mangoboter en Moringa Seed Oil voor de bestrijding en effectief behandelen van de droge huid. NUTRIFILL voedt de huid diep en verbetert de elasticiteit. Het bevat waardevolle ‘active rejuvenators’ zoals superoxide dismutase, een essentieel enzym dat zuurstofradicalen in organismen ‘opruimt’, een van de belangrijkste oorzaken van huidveroudering. NUTRIFILL is alleen geformuleerd met actieve ingrediënten die zorgen voor een doeltreffende en snelle absorptie, terwijl de crème de hele dag prettig en comfortabel op de huid aanvoelt.

‘s- morgens en’ s avonds : Breng NUTRIFILL met een zachte massage op het hele gezicht, inclusief de gevoelige huid rond de ogen.

Tip : Als u een bijzondere droge huid heeft, mengt u NUTRIFILL met enkele druppels van VITEA in de palm van uw hand en brengt deze aan op het gezicht tot het volledig is geabsorbeerd. Deze combinatie herstelt onmiddellijk de elasticiteit, zachtheid en  de voedingsstoffen in de huid.

Bevat geen : parfum, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, petroleumderivaten, siliconen, alcohol, PEG, PPG

Bakel is tegen dierproeven

Uitverkocht

Productbeschrijving

Bakel Cosmetic