Christophe Robin
Clarifying Shampoo with camomille & cornflower 250 ml

Shampooing clarifiant 250 ml

€31

Een natuurlijk reinigend verzorgingsproduct dat de kleur van uw haar oplicht. Voor natuurlijk, gekleurd of gehighlight haar.

Een geniaal product om natuurlijke haren lichte reflecties te geven, gekleurd haar meer nuances aan te brengen en highlights helder en stralend te houden. De reiniging op basis van korenbloem zorgt voor een zachte, volle glans, het kamille-extract licht de haren progressief op, zonder onnatuurlijk effect. Deze shampoo is ook ideaal voor wie een te uniform resultaat na een kleuring wenst af te zwakken. Zonder oxidanten of ammoniak, niet agressief en geschikt voor regelmatig gebruik. Brengt blond gekleurd of gehighlight haar dat in de loop van de tijd dof of geel wordt weer tot leven.

Christophe’s tip: om een te uniform kleurresultaat te nuanceren, de shampoo op droog haar aanbrengen op de zones die u wilt oplichten. Vervolgens verwarmen met de haardroger om het proces extra te activeren. Daarna alle haren met de shampoo wassen en verzorgen met Masque au germe de blé.

Bestanddelen : kamille en korenbloem

Bevat geen parabenen, kleurstoffen of siliconen.

Uitverkocht

Categorieën: , Tag:

Productbeschrijving

Christophe Robin

Extra informatie

Merk/Brand

Christophe Robin