Christophe Robin
CR Cleansing purifying scrub with sea salt 250 ml

CR Cleansing purifying scrub with sea salt 250 ml

€43

Als shampoo te gebruiken, geen inwerktijd nodig.

Deze zuiverende, kalmerende en hydraterende scrub is ideaal als detox behandeling of reiniging van de gevoelige of vette hoofdhuid. Zeezout, een natuurlijke scrub, verwijdert oneffenheden, stimuleert de bloedcirculatie en brengt de minerale zouten in de huid weer in balans.

De textuur is zeer dik, dus gebruik het equivalent van een eetlepel, op nat haar of na het uitspoelen van de kleur. Verdeel de shampoo/scrub over de hele hoofdhuid, met bijzondere aandacht voor de achterkant van de nek. Voeg wat water bij tot het schuimt. Vervolgens het haar grondig uitspoelen en naar behoefte een voedende behandeling op lengtes en uiteindes van het haar verdelen. Vermijd contact met de ogen, als dat gebeurt, spoelen met water. Voor 20 behandelingen.

Bevat geen parabenen, kleurstoffen of siliconen.

Alle conditioners en maskers van de Christophe Robin haarverzorgingslijn kunnen worden gebruikt als een extra voedende behandeling. Een van de beste combinaties is de reinigende zuiverende scrub met zeezout + de nieuwe regenererend masker met zeldzame cactusvijg zaadolie op lengtes en uiteinden (voor vrouwen ) of de reinigende zuiverende scrub met zeezout + vochtinbrengende haarcrème (voor mannen)

Categorieën: , Tag:

Productbeschrijving

Christophe Robin

Extra informatie

Merk/Brand

Christophe Robin