MDCI
Vêpres Siciliennes EDP 60 ml spray

vepressicileennes

€199

Vêpres Siciliennes neemt u mee naar la bella Italia. Wanneer de hitte van de middag plaats maakt voor de vroege avond begint een magisch uur: de nacht zal spoedig vallen. De bedwelmende geur van sinaasappel boomgaarden, nog warm van de zon, is een aankondiging voor de geheimen die de avond zal brengen. Geinspireerd door Verdi’s gelijknamige opera eert deze geur de dualiteit van de aard van de mens – het vredige moment van bezinning en de ongewisse gevaren in het verschiet.

Het parfum opent met de geur van peper-achtige citrus en gemalen groene bladeren. Ongemerkt verandert de geur in het aroma van warme, sensuele bloemen, jasmijn, magnolia, ylang-ylang en heliotrope, zich mengend met aardse houtnoten van ceder en eikenmos. In plaats van een drydown van houtnoten wordt op dat moment het geheime, verrassende hart van de geur onthuld: vruchten en bloemen. Een verrassend rijke geur, die zich gedurende uren steeds ontwikkelt.

Mandarijn, grapefruit, perzik, peper, groene bladeren, kardamom, lelietjes van dalen, magnolia, jasmijn, ylang-ylang, roos, tubereuse, heliotrope, osmanthus, framboos, kruidnagel, pruim, kokosnoot, musk, amber, eikenmos, cederhout.

Parfumeur: Jeanne-Marie Faugier

Categorie: Tag:

Productbeschrijving

MDCI

Extra informatie

Merk/Brand

MDCI