Ormonde Jayne

Cult geuren avant la lettre
De filosofie van dit bijzondere parfumhuis berust op karakteristieke klasse, authentieke luxe en het niet aflatende streven naar schoonheid en elegantie. Linda baseert haar parfums op het schijnbaar eenvoudige principe mooie en verfijnde geuren te combineren met bijzondere ingrediënten die vandaag de dag niet op grote schaal worden gebruikt in de parfumindustrie.

Linda Pilkington verwoordt het zelf als volgt: “Bij het opzetten van Ormonde Jayne was mijn doel elementen te combineren die in mijn ogen bepalend zijn voor ware klasse en elegantie. De kwaliteit van het Engels vakmanschap, de kunst van het Franse parfum en de sensualiteit en natuurlijke harmonie van het Oosten.”

De geuren van Ormonde Jayne worden alom geprezen. Voor het parfum Isfarkand ontving Linda van Wallpaper Magazine de ‘Best Scent’ Award : “Super cool in style, vibrant and sensual, Isfarkand is the latest fragrance for men from Ormonde Jayne. Beautifully balanced notes of lime, mandarin and bergamot all wrapped up in pink pepper, cedar, vetiver and moss make Isfarkand an uncomplicated yet dynamic scent.
”

Een van de meest exceptionele aspecten van de collectie van Ormonde Jayne is dat, hoewel de geuren zijn samengesteld uit moderne ingrediënten, de karakteristieke noten hun klassieke elegantie behouden. Dit zijn parfums voor mensen die van verfijnde en uiterst elegante geuren houden en niet beïnvloed willen worden door moderne marketingtechnieken en synthetische aroma’s.

 
Ormonde Jayne producten in ons assortiment:

 

Bekijk ons assortiment in de webshop:

Geuren Dames
Geuren Heren
Unisex
Producten voor het Huis

 

zie ook de collectie Ormonde Jayne “The Four Corners of the Earth”