Bakel Cosmetic

100% ACTIEVE BESTANDDELEN – 0 % OVERBODIGE STOFFEN

Het initiatief voor de exclusieve lijn van Bakel Cosmetic werd aangewakkerd door een eenvoudig, maar innovatief idee, dat leidde tot een ware revolutie op het gebied van huidverzorging : een lijn van anti-verouderingsproducten met uitsluitend stoffen die een klinisch bewezen positieve werking op de huid hebben. Dat houdt in dat de formules van BAKEL geen conserveringsmiddelen, geen emulgatoren, geen kleurstoffen, geen parfum en geen petroleumderivaten bevatten, maar alleen actieve ingrediënten, geselecteerd uit de beste grondstoffen.

Dit concept is het geesteskind van Dr. Raffaella Gregoris, een Italiaanse onderzoekster die zich aan de farmaceutische faculteit van Milaan specialiseerde in de cosmetische chemie en een Master behaalde in zowel cosmetische chemie als cosmetologie aan de universiteit van Bologna. Ze heeft een uitgebreide ervaring opgedaan bij een aantal hoog aangeschreven laboratoria. Met die bagage versloeg ze de grootste namen in de cosmetica-industrie met het ontwikkelen en op de markt brengen van baanbrekende anti-verouderingstechnologie.
raffaella
“During my career as a chemist in different laboratories, I always wondered why ineffective ingredients that are also harmful to the skin such as preservatives, colourants, petroleum derivatives, surfactants are inserted into cosmetics…all unsuitable items to the skin unable to offer any benefit to it, but rather, increase the risk of incurring problems of sensitisation or allergy. From there we started to trace the outlines of the idea : why not create products composed of only active ingredients. Thus Bakel was born. 0 useless substances, 100 % active ingredients.” Raffaella Gregoris – Founder

De producten van Bakel onderscheiden zich van de traditionele cosmetica: wat op de huid wordt aangebracht zijn puur en alleen actieve bestanddelen. Verder niets! Het eindproduct is absoluut zuiver dankzij de 100% werkzame stoffen die actief en optimaal uw huid verzorgen.

SAMENGEVAT
100% actieve bestanddelen: De producten van BAKEL bevatten uitsluitend ingrediënten die de huid ten goede komen. De werking van deze stoffen is wetenschappelijk vastgesteld door de universiteiten, dermatologen en plastisch chirurgen waarmee BAKEL intensief samenwerkt.

VOORDELEN • Betere opname van de werkzame bestanddelen. • Krachtiger effect: alle stoffen die in de huid trekken zijn actief. • Grondstoffen van de hoogste kwaliteit. Minimaal risico op allergische reacties.

Bekijk ons assortiment in de webshop:

Huidverzorging
Bakel Gezicht Fluids
Global Anti-age
Gezichtsreiniging
Lichaamsverzorging
Zonneproducten
Baby en Kind
 


Nieuw – BAKEL ONLY Anti-Ageing Night Serum 30 ml en BAKEL ONLY Anti-Ageing Day and Night Cream 50 ml
 

Gezichtsreiniging:

Serums:

Dag en Nacht Crèmes:

Voor het lichaam:

Voor baby en kind:

Zonneproducten:

After Sun: