Bakel4-0

Bakel Cosmetic

100% ACTIEVE BESTANDDELEN – 0 % OVERBODIGE STOFFEN

Het initiatief voor de exclusieve lijn van Bakel Cosmetic werd aangewakkerd door een eenvoudig, maar innovatief idee, dat leidde tot een ware revolutie op het gebied van huidverzorging : een lijn van anti-verouderingsproducten met uitsluitend stoffen die een klinisch bewezen positieve werking op de huid hebben. Dat houdt in dat de formules van BAKEL geen conserveringsmiddelen, geen emulgatoren, geen kleurstoffen, geen parfum en geen petroleumderivaten bevatten, maar alleen actieve ingrediënten, geselecteerd uit de beste grondstoffen.

 

Bakel

Dit concept is het geesteskind van Dr. Raffaella Gregoris, een Italiaanse onderzoekster die zich aan de farmaceutische faculteit van Milaan specialiseerde in de cosmetische chemie en een Master behaalde in zowel cosmetische chemie als cosmetologie aan de universiteit van Bologna. Ze heeft een uitgebreide ervaring opgedaan bij een aantal hoog aangeschreven laboratoria. Met die bagage versloeg ze de grootste namen in de cosmetica-industrie met het ontwikkelen en op de markt brengen van baanbrekende anti-verouderingstechnologie.

Hoe simpel dat ook klinkt, het was nooit eerder gedaan! Uit dit concept kwam het unieke motto van Bakel : 0% overbodige stoffen, 100% actieve ingrediënten. Het idee om al het overbodige weg te laten is volkomen nieuw; het is een paradigmaverschuiving die de producten van Bakel onderscheidt van de traditionele cosmetica: wat op de huid wordt aangebracht zijn puur en alleen actieve bestanddelen. Verder niets!
Het eindproduct is absoluut zuiver dankzij de 100% werkzame stoffen die actief en optimaal uw huid verzorgen.

 
Bakel producten in ons assortiment:

Bekijk ons assortiment in de webshop:

Huidverzorging
Bakel Gezicht Fluids
Global Anti-age
Gezichtsreiniging
Lichaamsverzorging
Zonneproducten
Baby en Kind

 

SAMENGEVAT
100% actieve bestanddelen: De producten van BAKEL bevatten uitsluitend ingrediënten die de huid ten goede komen. De werking van deze stoffen is wetenschappelijk vastgesteld door de universiteiten, dermatologen en plastisch chirurgen waarmee BAKEL intensief samenwerkt.

VOORDELEN • Betere opname van de werkzame bestanddelen. • Krachtiger effect: alle stoffen die in de huid trekken zijn actief. • Grondstoffen van de hoogste kwaliteit. Minimaal risico op
allergische reacties.

Bakel-cosmetic