header-boutique-februari-2-1

Home

Over Lianne Tio

Lianne Tio heeft hoogst persoonlijk de niche-geuren op de Nederlandse markt geïntroduceerd. In de parfumerie van Lianne Tio vindt u geuren van gerenommeerde parfumhuizen, gemaakt op ambachtelijke wijze, met uitsluitend natuurlijke ingrediënten van de allerbeste kwaliteit.
Lianne Tio Parfums wil u graag de heerlijke geurenwereld van de Belle Epoque laten ontdekken in een boutique die de intieme sfeer van de Haute Parfumerie uitstraalt. Lianne Tio Parfums brengt u in een wereld van subtiele en authentieke geuren die een voortzetting zijn van de oude parfum tradities. Onze drijvende kracht is het zoeken naar authenticiteit, exclusiviteit en het bijzondere. Wij streven ernaar onze klanten steeds weer tevreden te stellen met mooie producten.

Toen Lianne Tio 17 jaar geleden haar Annick Goutal-boutique opende in Rotterdam, kende – afgezien van enkele kenners op geurengebied – bijna niemand deze naam en waar Annick Goutal Parfums voor stond: ‘emotioneel geladen’ parfums gebaseerd op inspiratie en natuurlijke ingrediënten die zich bewust onderscheiden van de standaardgeuren voor de massa te koop in de gewone parfumeries.

20170428_163047Lianne

Lianne Tio’s manier van presenteren maar vooral van vakkundig adviseren staat nu bekend onder het begrip niche. En onder de naam niche geuren zijn er de afgelopen jaren – eigenlijk afgelopen eeuwen waarvan bijvoorbeeld de authentieke geuren van Santa Maria Novella uit Florence getuigt – diverse merken verschenen waarover Lianne Tio ook zeer enthousiast is.
En dit enthousiasme wil ze – naast haar nog steeds aanwezige fervente passie voor de ‘wereld van Annick Goutal’ – ook met u delen.

Daarom kunt u onder de naam Lianne Tio Parfums aan het Weena-Zuid 144 kennis maken met onder meer de bijzondere parfums van AJ ArabiaClive ChristianGrossmith, Parfums MDCI ParisOrmonde Jayne, Dusita Parfums Paris en Roja Parfums.

Kom eens langs dan zult u ook ervaren waarom de parfumerie van Lianne Tio niet alleen in Nederland maar ook inmiddels ver over de grenzen faam geniet als een van de meest gepassioneerde boutique-eigenaars in de parfumeriebranche.

U bent van harte welkom!

Klik hier voor een interview van Talkies Magazine

interview People in Perfumeland

Clive Christian Perfume award for Lianne Tio Parfums