Home

Over Lianne Tio

Negentien jaar geleden opende Lianne Tio de eerste ‘haute parfumerie’ boetiek in Nederland en introduceerde daarmee het fenomeen niche parfums, wat staat voor ambachtelijke kwaliteit, de beste ingrediënten, originele composities en authenticiteit. In de volstrekt unieke, sfeervolle ambiance van de boetiek en met ongeëvenaarde passie en diepgaande vakkennis voorziet Lianne Tio haar klanten meesterlijk van op maat gesneden advies en de mooiste producten. 

Laat je bedwelmen en betoveren aan het Weena-Zuid 144 en maak kennis met de bijzondere parfums van onder meer Annick Goutal, Clive Christian, Fort & Manlé ParfumGrossmith, MDCI Paris, Marc-Antoine Barrois, Ormonde Jayne, Parfums Dusita, Roja Dove, Santa Maria Novella en Widian by AJ Arabia. Wij streven ernaar onze klanten steeds weer tevreden te stellen met mooie producten. Onze drijvende kracht is het zoeken naar authenticiteit, exclusiviteit en het bijzondere.


Kom eens langs dan zult u ook ervaren waarom de Haute Parfumerie van Lianne Tio niet alleen in Nederland maar ook inmiddels ver over de grenzen faam geniet als een van de meest gepassioneerde boutique-eigenaars in de parfumeriebranche.

U bent van harte welkom!

Clive Christian Addictive Arts Collection

Klik hier voor een interview van Talkies Magazine

interview People in Perfumeland

Clive Christian Perfume award for Lianne Tio Parfums